Благодарим за изпратената заявка.

Резервацията ще се счита за финализирана, след като получите потвърждение от наша страна по e-mail, указващо начина на плащане.

За да бъде гарантирана, в срок до 10 работни дни след потвърждението е необходимо да бъде получено предплащане в размер на 20% от стойността на нощувките. Доплащането на резервацията се извършва при настаняване на Рецепция.

При анулиране на резервацията не по-късно от 14 дни преди датата на пристигане, предплатената сума се възстановява, намалена с банковите такси.

При анулиране на резервацията в по-късен период, предплатената сума не се възстановява.

Смяна на дати е възможна по всяко време без такси, предмет на свободна наличност.

Цената на хотелското настаняване е в български лева и включва нощувка за посочения капацитет, ДДС, общинска туристическа такса, Интернет и кабелна телевизия и ползване на басейн.

Данни за продавача

„Голдън Дюнс Приморско“ ООД
гр. Приморско – ММЦ 8290
местност „Пясъка”, к-с „Голдън Дюнс”, ап. 110
ЕИК 203466390
ДДС №BG203466390

Банкова сметка

Получател: „Голдън Дюнс Приморско“ ООД
Банка: Уникредит Булбанк – Приморско
IBAN: BG87UNCR70001522803250
BIC: UNCRBGSF

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите гости и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Като използвате този сайт, Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за осъществяване на контакт с Вас за целите на обработка на резервацията, както и във връзка с осчетоводяване на плащанията и реализиране на поръчаните услуги. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен когато са необходими за осъществяването на поръчана от Вас услуга. При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да Ви разкрием какви Ваши лични данни съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни. Настоящата политика е част от условията за резервация и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Golden Dunes-GDPR

Deprecated: Функция get_currentuserinfo не се използва след версия 4.5.0. Използвайте wp_get_current_user(). in /home/wwwgol756/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383