[lined_heading size=”h2″]

Апартхотел Златни дюни

[/lined_heading]

„Златни дюни“ е апартаментен хотел в местност „Пясъка“ в Дяволския залив, между Приморско и един от най-добрите плажове за сърф и кайт – ММЦ. Най-желаните хотели са на първа линия на морския бряг, но мястото на „Златни дюни“ е още по-добро – тук няма редици от хотели. Пред нас са единствено дюните и морето, а зад нас – гъстият пояс растителност около устието на Дяволска река. Името „Пясъка“ не е случайно. Не само заради дългата 4 км плажна ивица от фин, чист, светъл пясък, но и заради прилежащата широка зона, покрита с дюни. Това разположение, в съчетание с независимостта, която предоставят нашите напълно обзаведени апартаменти, дава рядко срещана за застроеното Черноморие възможност за почивка – близко до природата и в същото време с всички удобства дори и за дълъг престой. Спокоен или активен, зависи от предпочитанията. Близостта на хотела до забележителности като Природен парк „Странджа“, Бегликташ, резерват „Ропотамо“ и др. е извор на възможности за вълнуващи занимания в допълнение към почивката на плаж. Ако пък природата ви омръзне, Приморско е само на 1 км – отвъд устието на Дяволска река.

[lined_heading size=”h2″]

Услуги

[/lined_heading]

Апартхотел „Златни дюни“ се състои от общи части, апартаменти и студиа, рационално разпределени и оборудвани в хотел за почивка и дълъг престой.

Комплексът предлага:
⦁ Открит паркинг
⦁ Открит басейн с детска част и детски кът
⦁ Рецепция
⦁ Денонощна охрана
⦁ Пране и гладене
⦁ Помещение за багаж и плажни принадлежности
⦁ Транспорт от и до летище Бургас или други транспортни центрове в района
⦁ Допълнителни услуги по предварителна заявка

Всички апартаменти и студиа са мебелирани и разполагат с напълно оборудван кухненски бокс с техника, съдове и прибори; климатик; телевизор с голям екран, кабелна телевизия; безжичен интернет и тераса. С изключение на партерните, от всички апартаменти и студиа се открива гледка към дюните и морето.


Deprecated: Функция get_currentuserinfo не се използва след версия 4.5.0. Използвайте wp_get_current_user(). in /home/wwwgol756/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379